Tapasmeny
Vegetariskt
1.Pan con ajo. Traditionellt nybakat spanskt vitlöksbröd med färska örter. 31:-
2. Patatas con aioli al chili. Friterad potatis med chiliaioli. 44:-
3. Alcachofas con Olivas. Marinerad kronärtskocka på spanskt vis, serveras med gröna oliver och basilika. 52:-
4. Esparragos a´la plancha. Stekt färsk sparris med sals verde sås. 58:-
5. Champinones al ajillo. Färska champinjoner frästa i vitlök. 49:-
6. Rulo de cabra a´la plancha. Stekt getostrulle, serveras med fikonmarmelad. 69:-
7. Jalapenos con queso cheddar. Friterade gröna japapenos fyllda med krämig cheddarost. 58:-
8.
Fågel & kötträtter
9. Bacon con ciruelas. Färska dadlar lindade i bacon. 65:-
10. Chorizo a´la sidra. Ciderfräst spansk chorizokorv. 72:-
11. Cordera a´la miel. Lammkotletter, marinerade i vitt vin och spanska örter, toppat med honung. 79:-
12. Pincho de pollo. Chili, lime och sesammarinerad kycklingfilé på två spett, serveras med peppardipp. 74:-
13. Solomillo de cerdo con membrillo. Stekt marinerad fläskfilé. 70:-
14. Plato de jamon y queso. Tallrik med seranoskinka och manchegoost, serveras med tomat och gröna oliver. 72:-
15. Alitas de pollo adobadas. Kycklingvingar med peppardipp. 73:-
16. Serrano frito con manchego. Friterad serranoskinka lindad runt manchegoost. 70:-
Fisk & skaldjur
17.
18. Calameres fritos. Friterade bläckfiskringar, serveras med citron & chiliaioli. 65:-
19. Pincho de gambas. Vitlök och saffranmarinerade tigerräkor på spett, serveras med citron & chiliaioli. 73:-
20. Bolitas de marisco. Små degknyten av filodeg fyllda med skaldjur, fisk och grönsaker, serveras med chiliaioli. 63:-
21. Cazuela de gambas al ajillo. Scampi gjort på spanskt vis, kryddad med röd chili, vitt vin och olivolja, serveras i het keramikskål. 74:-
Tallrik special
23. Tabla Mixta. 240:-/pers
Mixat tapasfat efter kockens val, ca 20 olika små tapasrätter, serveras med potatis och fyra olika dippsåser. (Görs för minst 2 pers.) Ej vegetarisk.
24. Burrito el paso 149:-
Kycklingfilé och krämig ost, inbakad i tortillabröd, gratinerad med kryddig salsa och riven ost, toppad med gräddfil
25. Parillada de carne. 209:-
Grillmix med tre olika kötträtter, serveras med potatis och peppardip.
26. Entremeses variados. 109:-
Tallrik med olika spanska charkuterier, serveras med tomat och gröna oliver
Dessert
27. Helade de vanililla. Gräddig vaniljglass med chokladsås. 39:-
28. Gino de´la casa. Färsk banan, kiwi och jordgubbar gratineras med ett täcke av vit choklad, serveras med vaniljglass. 69:-