BOKNING: 019 - 57 58 60

Tapas

Tapas

Tapasmeny

Vegetariskt

1.Pan con ajo. Traditionellt nybakat spanskt vitlöksbröd med färska örter. 31:-

2. Patatas con aioli al chili. Friterad potatis med chiliaioli. 44:-

3. Alcachofas con Olivas. Marinerad kronärtskocka på spanskt vis, serveras med gröna oliver och basilika. 52:-

4. Esparragos a´la plancha. Stekt färsk sparris med sals verde sås. 58:-

5. Champinones al ajillo. Färska champinjoner frästa i vitlök. 49:-

6. Rulo de cabra a´la plancha. Stekt getostrulle, serveras med fikonmarmelad. 69:-

7. Jalapenos con queso cheddar.  Friterade gröna japapenos fyllda med krämig cheddarost. 58:-

8.

 

Fågel & kötträtter

9. Bacon con ciruelas. Färska dadlar lindade i bacon. 65:-

10. Chorizo a´la sidra. Ciderfräst spansk chorizokorv. 72:-

11. Cordera a´la miel. Lammkotletter, marinerade i vitt vin och spanska örter, toppat med honung. 79:-

12. Pincho de pollo. Chili, lime och sesammarinerad kycklingfilé på två spett, serveras med peppardipp. 74:-

13. Solomillo de cerdo con membrillo.  Stekt marinerad fläskfilé. 70:-

14. Plato de jamon y queso. Tallrik med seranoskinka och manchegoost, serveras med tomat och  gröna oliver. 72:-

15. Alitas de pollo adobadas. Kycklingvingar med peppardipp. 73:-

16. Serrano frito con manchego. Friterad serranoskinka lindad runt manchegoost. 70:-

 

Fisk & skaldjur

17.

18. Calameres fritos. Friterade bläckfiskringar, serveras med citron & chiliaioli. 65:-

19. Pincho de gambas. Vitlök och saffranmarinerade tigerräkor på spett, serveras med citron & chiliaioli. 73:-

20. Bolitas de marisco.  Små degknyten av filodeg fyllda med skaldjur, fisk och grönsaker, serveras med chiliaioli. 63:-

21. Cazuela de gambas al ajillo.  Scampi gjort på spanskt vis, kryddad med röd chili, vitt vin och olivolja, serveras i het keramikskål. 74:-

 

Tallrik special

23. Tabla Mixta. 240:-/pers

Mixat tapasfat efter kockens val, ca 20 olika små tapasrätter, serveras med potatis och fyra olika dippsåser. (Görs för minst 2 pers.) Ej vegetarisk.

24. Burrito el paso 149:-

 Kycklingfilé och krämig ost, inbakad i tortillabröd, gratinerad med kryddig salsa och riven ost, toppad med gräddfil

 25. Parillada de carne. 209:-

Grillmix med tre olika kötträtter, serveras med potatis och peppardip.

 26. Entremeses variados. 109:-

 Tallrik med olika spanska charkuterier, serveras med tomat och gröna oliver

 

Dessert

27. Helade de vanililla. Gräddig vaniljglass med chokladsås. 39:-

28. Gino de´la casa. Färsk banan, kiwi och jordgubbar gratineras med ett täcke av vit choklad, serveras med vaniljglass. 69:-